sábado, 22 de febrero de 2014

Scratch




Scratch és un programa creat el 2010 amb la clara finalitat educativa per a nens i joves. tot i que en l'actualitat, i gràcies a les múltiples opcions que permet, també l'utilitzen persones adultes. Es pot utilitzar amb moltes finalitats diferents dins del món educatiu, ja que conté una gran quantitat d'eines, com pot ser la possibilitat d'escriure, incloure sons, moviments... 


D'altra banda el programa és gratuït i permet guardar, si ho desitgem les versions dels nostres treballs directament a la pàgina web, és més, podem veure les creacions dels altres

Scratch és un programa educatiu destinat a nens de a partir de 8 anys amb el qual poden crear divertides eines com són històries targetes, exercicis, tot fent volar la seva imaginació. 




Igualment també és una bona eina per professors, ja que permet la creació de material interactiu i divertit per a fer més efectiu l'aprenentatge. Pel que fa als pares, és una manera d'interactuar en el procés d'aprenentatge dels seus fills i en el cas que aquests siguin molt petits els poden acompanyar en el descobriment d'aquest tipus d'eines. 


En definitiva, es tracta d'una gran eina educativa

Aquí teniu un exemple d'una creació amb Scratch. Considero que és útil per als nens petits per tal d'aprendre les relacions, podria ser un exemple per aprendre anglès per exemple. 


Per a més informació:
Pàgina Web: http://scratch.mit.edu/

No hay comentarios:

Publicar un comentario